cid B5EB4AFC 4F95 4699 A1D8 56245BEA3A9B BorderMaker

De meiden van Jumbo Niedorp C hebben het dit jaar wederom geweldig gedaan tijdens vele kwalificatie toernooien door het hele land (Erm, Rolde, Stadskanaal, ‘t Veld en Venlo) en hadden zich gekwalificeerd voor het NK Beachhandbal 2018 in Biddinghuizen.

Vorig jaar tweede op het NK bij de meiden D, dit jaar als eerste jaars C. Alle poule wedstrijden werden gewonnen, mede doordat de aanvallers van Niedorp, de keepers van de tegenpartij de bal uit het net lieten vissen via pirouetten, vliegers en doelpunten van de specialist.

Natuurlijk kan je niet alleen winnen met doelpunten, hele goede verdedigers die het de aanvallers van de tegenpartij zo moeilijk mogelijk maken om te scoren, een super keeper en fantastische coaches met verschillende tactieken, tips en speelstijlen zijn nodig om de winst keer op keer binnen te halen.

De volgende dag de soort van kruisfinales, hier werd DSS verslagen en kwam Jumbo Niedorp in de halve finale VZV tegen. VZV met een oud Jumbo Niedorp speler kon maar nipt van Niedorp winnen, hierdoor was een derde plaatst het hoogst haalbare. Deze werd heel knap binnengehaald door Achilles te verslaan!

Super gedaan meiden. We hebben van jullie genoten.

Mauro en Floor bedankt voor een top weekend en een fantastisch jaar.

Kris, Jasmien, Britt, Naomi, Pleun, Katja, Iris, Roos en Ilse jullie zijn toppers en mogen heel erg trots zijn op deze super prestatie!

Foto: Ingezonden