iron 00bb

Een Sportieve Strijd:

Sander van Staveren neemt deel aan zijn eerste halve Ironman en zet zich in tegen Kanker bij kinderen via KiKa Extreme

Sander van Staveren zal op zondag 25 juni deelnemen aan zijn allereerste halve triathlon in Hoorn. Maar deze uitdaging gaat verder dan alleen sportieve prestaties. Sander heeft zich verbonden aan KiKa Extreme om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, met als doel meer kinderen te genezen. Een dringende reden voor zijn missie is het schrijnende feit dat op dit moment nog steeds 2 op de 10 kinderen die kanker krijgen, het niet overleven. Jaarlijks worden zo'n 600 kinderen getroffen door deze verwoestende ziekte.

iron 2bbb

"Ik wil niet alleen mijn eigen grenzen verleggen, maar ook een verschil maken in het leven van kinderen die strijden tegen kanker. Met jullie steun kunnen we hun kansen op genezing vergroten." Je kunt Sander en andere dappere deelnemers aanmoedigen door bij de halve Ironman in Westfriesland langs de route te staan. Kom en laat je aansteken door de energie en vastberadenheid van deze atleten. Bovendien kun je Sander steunen in zijn uitdaging door hem te sponsoren via de officiële KiKa Extreme-website op: https://www.kikaextreme.nl/sander-van-staveren.

Met zijn deelname aan deze halve Ironman, als onderdeel van zijn 'Road to Barcelona' voor later dit jaar, hoopt Sander bewustzijn te creëren en aanzienlijke fondsen te werven voor KiKa. Hij zal verschillende acties organiseren, meedoen aan sprint triathlons (Nierup en Schagen), en sponsors zoeken om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit belangrijke doel.

Samen kunnen we een impact maken en levens redden. Laten we Sander ondersteunen op zijn #RoadtoBarcelona en de strijd tegen kinderkanker aangaan met #KiKaExtreme. Gebruik de hashtags #ironman703westfriesland, #roadtobarcelona en #kikaextreme om je betrokkenheid te tonen op sociale media. Over KiKa Extreme KiKa Extreme is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor kinderen met kanker. Hun doel is om de genezingskansen te vergroten en de kwaliteit van leven voor deze kinderen te verbeteren. KiKa Extreme organiseert verschillende uitdagende evenementen om geld in te zamelen voor baanbrekend onderzoek en behandelingen.

Contactpersoon:

Naam: Sander van Staveren

Telefoonnummer: 0610731564

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben de zoon van Piet & Corrie van Staveren, van de Hubo Pico ‘doe het zelf zaak’ die tot de komst van de Aldi (25 jaar terug) een bekende zaak was in Nieuwe Niedorp.

Waarom ik mij inzet? (zie ook https://www.kikaextreme.nl/sander-van-staveren):

Mijn vader is aan complicaties tijdens een chemo tegen kanker overleden in 2015.

Als kinderen langer kunnen leven door onderzoek naar kanker (of behandelingen via cleanrooms), dan zet ik mij daar graag voor in. En ik geloof als dit bij kinderen goed zal werken, dat het dan voor meer leeftijden kan werken.

Via goede vrienden heb ik gezien dat een stamceltransplantatie bij een jong kind had geholpen om haar van kanker te genezen, dus onderzoek helpt.

Steun mij en KiKa om 100% genezing te behalen voor kinderen door extra onderzoek, zodat zij hun dromen kunnen waarmaken!

iron3

Route: op zondagochtend fiets ik 90 km (na 1,9 km zwemmen), en passeer ik mijn voormalige werkplekken in Gemeente Enkhuizen (Syngenta en Enza Zaden), ga langs mijn jeugdstad Nieuwe Niedorp (via de Langereis) in Gemeente Hollands Kroon en ga dan terug om een halve marathon van 21,1 km te lopen in Gemeente Hoorn.