IMG 5000 BorderMaker 2

ZWEM4DAAGSE IN WINKEL EN NIEUWE NIEDORP

Zwem4daagse 2023 in zicht!

Van maandag 17 tot vrijdag 21 juli organiseren zwembaden De Rijd en De Wirg als vanouds hét sportevenement voor jong en oud: De Zwem4daagse, een initiatief van de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond). Een unieke samenwerking want deelnemers kunnen kiezen tussen zwemmen in een buiten- of binnenbad. Altijd een fijne watertemperatuur. Wat een luxe in eigen regio!

Jong & oud

Voor Nederlandse kinderen die opgroeien in een echt waterland, is leren zwemmen voor veiligheid in en om het water van groot belang. Zo ook vaak zwemmen na het behalen van het zwemdiploma om aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan tijdens De Zwemvierdaagse prima samen! Voor ouderen is het belangrijk om te blijven bewegen en wat is dan fijner om soepel en gewichtloos te bewegen in het water? Maar bovenal geldt: het is ook een gezellig sportevenement!

Meedoen

Vier dagen elke dag een afstand zwemmen. Gezellig samen baantjes trekken met papa en mama of je eigen uitdaging aangaan. Elke dag kun je een lekkere beloning verwachten én deelnemen aan leuke, dagelijkse activiteiten in en rond het zwembad. Daarnaast kun je van maandag t/m donderdag los op het springkussen op De Wirg en op vrijdagavond tijdens ‘Blaas ‘m op’ op De Rijd.

Kies je eigen afstand:

• 250 m (10 banen), voor de kleintjes

• 500 m (20 banen), gemiddelde afstand

Op vrijdag is het inhaaldag dus lukt het niet om op één van de andere dagen te zwemmen, kun je op vrijdag alsnog je medaille halen.

Behoefte aan rust of kan het niet anders in de drukke agenda? Maak dan gebruik van het dagelijkse volwassenen-uurtje:

• Maandag t/m donderdag voor jong & oud van 16.00 tot 20.00 uur.

• Volwassenen-uurtje maandag t/m donderdag van 15.00 tot 16.00 uur.

• Bij De Wirg op vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur inhalen.

• Bij De Rijd op vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur inhalen. Hier is het inhalen ingekort i.v.m. ‘Blaas ‘m op’ activiteit om 18.00 uur.

De inschrijfkosten zijn €12,50. Opgeven en betalen kan bij beide zwembaden.