DSC 004216295 BorderMaker

Oproep vrijwilligers Schaatstrainingsgroep ’t Zwanenwater!!!!!!

Om schaatswedstrijden te kunnen houden hebben we dringend vrijwilligers nodig voor aanvulling van de jury. (Je hoeft niet zelf te kunnen schaatsen)

In de juryruimte zijn er handklokkers voor tijdwaarneming nodig, iemand die het rondebord of de computers bedient, iemand die de finish controleert en een speaker voor het omroepen van deelnemers en tijden. Ben je liever buiten dan kun je de starter helpen om de rijders op tijd aan de start te krijgen met het juiste kleur bandje. Je kan je voorkeur aangeven.

Voor sommige taken ben je in een paar minuten ingewerkt, andere taken vragen meer ervaring. Je kunt natuurlijk eerst meedraaien voordat je beslist. Vind je het leuk en wil je er verder in verdiepen, dan kun je KNSB-cursussen volgen.

Jureren is alleen nodig in het schaatsseizoen van november tot en met maart en op zaterdagavond en zondagavond. Een enkele keer zijn er wedstrijden in de middag. Er zal 6 tot 8 keer een beroep op je worden gedaan, maar je kan zelf aangeven wanneer en hoe vaak je beschikbaar wilt zijn.

Deelnemen in het juryteam is altijd leuk. Je kunt de wedstrijden goed bekijken vanuit de warme jurykamer. De koffie/thee, koek staan klaar. In de dweilpauzes wordt er gezellig bijgepraat.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Margreet Ligthart 06-12201812 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.