IMG 7457aa BorderMaker

De Paaspolderloop, ook voor de jeugd is er voor elke leeftijd een afstand die past.

Hoogtepunt voor de allerkleinste achter de Paashaas aan! Altijd volop prijs voor iedereen.

Nieuwe Niedorp: Natuurlijk komt ook dit jaar de paashaas weer naar de dorpsstraat in Nieuwe Niedorp op 2e Paasdag. Dan mogen alle kinderen die dat willen haar een pootje schudden of een aaitje geven. Je kunt dit jaar zelfs even met haar op de foto! Maar het aller leukste is het natuurlijk als de paashaas het op een lopen zet en de kinderen er achteraan mogen hollen!

Om 10.00 uur start deze loop voor de allerjongste op de historische Dorpsstraat vlak voor onze thuishaven, dorpshuis ‘De Prins Maurits’. De haas ‘haast’ jullie vooruit over 250 meter ouderwetse klinkers. Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door onze vele trouwe sponsoren! Waarvoor hartelijk dank!

Je mag natuurlijk samen met je vader of moeder lopen, in de buggy of met je grote broer of zus. Aan het einde van de rit staat er een enthousiaste groep vrijwilligers om jullie op te vangen en de welverdiende medaille uit te delen. Ook wordt er dit jaar namens onze hoofdsponsor Spaansen Groep B.V. weer een attentie beschikbaar gesteld voor alle kinderen, Grandioos!

Start ook jij dit jaar op de 2 km van de Paaspolderloop? Alle kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom op ons parcours.

Je hebt gelukkig nog even tijd om te oefenen met je vrienden of vriendinnen. Het startschot voor deze afstand klinkt om 10.15uur op de brug van de Oosterweg tegenover ons dorpshuis ‘De Prins Maurits’.

En natuurlijk hollen we ook nu traditiegetrouw achter de paashaas aan. ‘Paas Haas’ brengt je over het fietspad richting Westerweg, om daarna weer op de trouwe klinkers van de Dorpsstraat uit te komen.

Dan is het nog maar een paar honderd meter, om onder vol enthousiasme van het publiek langs de kant, aangemoedigd te worden de Finish te bereiken voor 'de Maurits'. Hier is er voor iedereen een mooie medaille. En er wordt gestreden om de prijzenpot voor de nrs. 1, 2 en 3! De prijsuitreiking voor de toppers t/m 10 jaar op deze afstand is aansluitend voor 'de Prins Maurits'. Zien we jou ook op tweede Paasdag? Je mag natuurlijk iemand meenemen om samen mee te rennen (ook een ouder/ verzorger).

Wil je meer uitdaging? Doe dan mee op een van onze cross wedstrijden over 5- of 10 km. (min. leeftijd 10 km. is 16 jaar).

Voor meer info en inschrijving voor de cross wedstrijden bekijk onze website: www.paaspolderloop.nl

Tot ziens in Nieuwe Niedorp!