HV Niedorp C1

Dit weekeinde zijn maar liefst 4 teams van Handbalvereniging Niedorp herfst-kampioen geworden.

Zaterdag speelden de meiden van E1 tegen Hollandia T. De eerste helft was de strijd nog spannend, 3-4, maar de in de 2e helft was HV Niedorp duidelijk de sterkere ploeg. De einstand was 4-11. Kampioen van de 10e klasse. Later op de dag speelden de meiden van D1 in Stompetoren tegen SSV, de nummer 2 van de 4e klasse. Door het ruime resultaat van afgelopen week tegen Berdos (25-1), moest SSV met 27 doelpunten verschil winnen om HV Niedorp D1 van de eerste plaats te verstoten. Na een 0-4 ruststand wonnen de meiden met 2-5. Zondag speelde D2 tegen DES, de nummer 1 in deze 9e klasse. HV Niedorp moest met minimaal 2 doelpunten verschil winnen om de eerste plaats over te nemen. HV Niedorp speelde degelijk, gaf niet veel weg en scoorde zelf gestaag. Met de 6-1 ruststand ging het de goede kant op. Niedorp hield het hoofd koel en bleef doorgaan. De einstand werd bepaald op 15-5. Vervolgens moest HV Niedorp C1, ook weer in de stromende regen en striemende wind, tegen de hekkensluiter Meteoor uit Hoogwoud. Het was een ongelijke strijd, maar de meiden bleven hun eigen spel spelen. De ruststand was 15-0 en de eindstand 33-0. Na een ‘ere rondje’ op blote voeten over het zeiknatte veld en een warme douche werd dit succesvolle buitenseizoen gepast gevierd in de kantine.

1377347 531225293613765 1761821380 n 640x480