IMG 6702aa BorderMaker

De Jumbo-vestiging in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp hield onlangs een spaaractie voor sportverenigingen.

Bij elke tien Euro aan boodschappen kregen klanten een spaarpunt, deze punten konden worden gedoneerd aan één van de deelnemende verenigingen. De klanten konden dit zelf doen via Internet, maar er was ook de mogelijkheid om de bonnen te deponeren in één van de bakken van de sportverenigingen. Na enkele weken was al duidelijk dat deze actie een groot succes zou worden. Er moesten zelfs nieuwe spaarpunten worden aangevraagd om aan de behoefte te voldoen.

Per vereniging hebben meerdere vrijwilligers menig vrij uurtje besteed om de spaarpunten in te boeken in het grote systeem. De Jumbo-vestiging in Nieuwe Niedorp kwam zelfs als tweede van Nederland uit de bus, wat betreft het aantal verwerkte spaarpunten, een teken dat deze actie zeker een vervolg zal krijgen.

Op zaterdagmorgen kwam een afvaardiging van de deelnemende verenigingen bij elkaar in de Jumbo-supermarkt, om daar de actie nog even te evalueren. Tevens kreeg men nog een leuke tas met artikelen uit de zaak.

De verenigingen kunnen de gespaarde punten nu gaan verzilveren, zo kan men kiezen uit verschillende attributen, die nodig zijn om de sport te beoefenen.

Deze actie sluit mooi aan bij de reeds bestaande samenwerking tussen de sportverenigingen, waaruit ook het Niedorper Sportgala is ontstaan.

Samenwerken levert dan ook alleen maar winnaars op!