IMG 8416 BorderMaker

Aan het einde van 2016 leek het er even op dat de Niedorper Kaaitjestocht geen vervolg zou krijgen.

Dit is gelukkig niet waar, want de Evenementencommissie Winkel heeft de afgelopen tijd achter de schermen heel hard gewerkt om een alternatieve route te bedenken, om deze legendarische tocht voort te kunnen zetten.

Op zondag 19 februari gaat het weer gebeuren. De tocht gaat langs bijzondere plekjes, waar nog heel weinig mensen zijn geweest, dat is al een reden om deel te nemen.

Er zal weer worden gestart vanaf de voetbalkantine van voetbalvereniging Winkel aan de Bosstraat 94. Alleen de route is anders, verder blijft alles bij het oude.

Zondag j.l. werd er door een aantal ervaren rijders alvast even een "proefrondje" gereden, de heren kwamen vol enthousiasme terug en konden melden dat de route goed begaanbaar was en door leuke plekjes te zoeken als alternatief voor de kaaitjes, waar in het verleden over werd gereden heeft men toch weer een mooie route uitgezet.

Meer informatie volgt zo snel mogelijk, maar schrijf in ieder geval zondag 19 februari alvast met een rode pen in de agenda en laat iedereen weten dat de tocht gewoon doorgang zal vinden, maar dan via een alternatieve route.