20170708 193526b BorderMaker

Zaterdag speelden 50 leden van Golfvereniging Regthuys in Winkel met handicap tot 25 een 18 holes strokeplay wedstrijd zonder handicap verrekening.

Sponsors hadden voor mooie prijzen gezorgd.

Michel Hink werd eerste met 72 slagen. Hij ging naar huis met een paar golfschoenen. Tweede werd Walter Bes met 75 slagen; hij won een trolley. Een polo werd gewonnen door Arnold Taanman, die gedeeld derde werd samen met Maarten Zoet en Christian Rens.

De longest werd geslagen door Marco Visser en Greta Blom. De neary door Angela Worm en Martien Hink.

Naast de strokeplay uitslag was er ook de stableford uitslag.

Marian Willers werd hierin eerste met 40 punten. Martien Hink werd tweede met 38 en Maarten Zoet derde met 36 punten. Zij gingen naar huis met een rollade van resp. één meter, 75 cm en 50 cm. Op de prijzentafel stonden nog vele flessen wijn, dozen ballen en een driver. Deze werden door verloting weggegeven.

Angela Worm was de gelukkige winnaar van de driver. Er werden in totaal 25 birdies geslagen! Een schitterende zonnige golfdag, die op het terras afgesloten werd met de Regthuys “daghap”.

Op de bijgaande foto, die gemaakt is door Anneke Wiering, staan de spelers die een birdie geslagen hebben. Zoals gebruikelijk kregen allen een klein zilveren vogeltje