20170729 174816aa BorderMaker

Zaterdag daagde Anton van de Vusse voor de tweede keer leden van Golfvereniging Regthuys uit zijn score van 52 slagen op de par 3 baan over 18 holes (2 onder par) uit 2015 te verbeteren.

In 2016 was het Arnold Taanman die met 1 boven par het dichtst bij kwam en de wisselbeker, een heuse Claret Jug, mee naar huis mocht nemen. Wie zou in 2017 Arnold Taanman, de winnaar van 2016 en Anton van de Vusse recordhouder kunnen onttronen? Uiteindelijk was het Gregory Bolt die met 2 onder par Anton van de Vusse wist te evenaren en met de Claret Jug naar huis ging.

Een gedeelde tweede plaats was er voor Marco Visser en Maarten Gast, die de 18 holes in 55 slagen deden. De vier uitgezette nearies werden geslagen door Anton van de Vusse, Jan Hendrik van Schagen, Jack Scheephorst en Suzanne Langelaar.

Daarnaast was er een chipwedstrijd: 5 ballen uit de bunker slaan in een netje op 6 meter afstand. Elly Ligthart wist 5 ballen in het netje te slaan en won daarmee een doos ballen.

Op de bijgaande foto van Anneke WIering is de overhandiging te zien met recordhouder Anton van de Vusse en de winnaar Gregory Bolt die de Claret Jug uiteindelijk in ontvangst mocht nemen.