IMG 1228aa BorderMaker

Vanwege Corona heeft SV Sparta de twee dames die jarenlang de gymnastiekgroepen bij Sparta hebben geleid, niet het afscheid kunnen geven dat ze verdienden vorig jaar.

IMG 1203aa BorderMaker

Beiden (moeder en dochter Marjan en Erica Welp) waren toe aan een nieuwe fase in hun leven en vertrokken op eigen verzoek, maar hebben nog wel geruime tijd de nieuwe lichting (vanuit de eigen club) mede opgeleid en ingewerkt. Vrijdag werden ze alsnog door de leden uitgezwaaid tijdens de afscheidslessen in Sportzaal De Snip in Nieuwe Niedorp.

IMG 1207aa BorderMaker

Bestuurslid Marcel de Leijer blikte in zijn toespraak nog even terug en wenste moeder en dochter het beste voor de toekomst en onderstreepte dit met een cadeau voor de dames. Ook was er een speciale uitgave van het clubblad in een hele kleine oplage voor hen gemaakt. Ook de nieuwe leiding kwam met een cadeau, dus het werd een mooi afscheid, waar helaas enkele oudere bestuursleden ontbraken door vakantie. Moeder en dochter hadden trouwens voor de leerlingen ook een klein cadeautje meegebracht.

IMG 1210aa BorderMaker

De lessen worden inmiddels verzorgd door de nieuwe leiding: Celine Schouten, Emma de Leijer en Kjell Swart. Celine en Emma gaan bovendien naast de lessen recreatief turnen, met een selectie het wedstrijdturnen bij Sparta weer nieuw leven inblazen. Deze keurploeg krijgt naast de standaard lessen extra training specifiek op wedstrijdturnen gericht en zal ook aan KNGU-wedstrijden mee gaan doen binnen het Rayon Noord (District Mid-West, Regio Noord-Holland). 

IMG 1228aa BorderMaker