kws 2

Start fase 2 herinrichting wegen Winkelhart

De eerste fase van het herinrichten van de wegen en het gebied rondom het Winkelhart in Nieuwe Niedorp is inmiddels volop in uitvoering. De werkzaamheden aan het eerste deel van het parkeerterrein worden 17 juni afgerond. Vanaf vrijdag 24 juni wordt gestart aan de volgende fase, waarbij ook een deel van de Trambaan afgesloten zal worden. Dit werkvak is weergegeven in de kaart hierboven.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind juli. Tijdens deze periode blijven het Burgemeester Ankerplein en de laad/los locatie voor de winkels bereikbaar. De Koperwiek en Tuinfluiter zijn alleen bereikbaar vanaf de Koperwiek aan de zijde van het woonzorgcentrum. Het paaltje dat hier normaal gesproken in de weg staat, wordt dan tijdelijk verwijderd.

Voor fietsers en gemotoriseerd verkeer geldt een omleidingsroute via de Trambaan en het Hoefje. Omdat ons werkvak aansluit op de werkzaamheden aan het winkelcentrum, moeten voetgangers tijdelijk een stukje omlopen via de andere kant van het winkelcentrum.