20200629 1308120 002aa BorderMaker

Zowel maandag als dinsdag stond ondergetekende om 3.30 uur naast zijn bed, om op pad te gaan om de 75e editie van PeWi's Nieuwsblad te bezorgen bij de abonnees.

Dan komt de vraag natuurlijk waarom zo vroeg?

Ook overdag gaat de bezorging gewoon door, maar in die vroege uren zijn er geen dingen die voor oponthoud zorgen, zoals verkeer of mensen die je aanspreken onderweg. Dus in die vroege uren worden heel veel "meters" gemaakt.

En wat dachten jullie van dit soort plaatjes, daar moet je echt heel vroeg je bed voor uit, maar dat heb ik er graag voor over.

Wil je ook het maandblad lezen, neem dan een abonnement.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 12,50 over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp).

Buiten Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Barsingerhorn, Kolhorn, Moerbeek en Haringhuizen zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.