IMG 2730 640x480-BorderMaker

Op 8 januari 2014 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp de Ondernemer van het Jaar 2013 bekend gemaakt.

Golf- en Countryclub Regthuys uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2013.

Midden in de crisis een golfbaan ontwikkelen in een markt die ook nog eens sterk gevuld is met concurrenten. Hierbij succesvol weten te zijn waar andere gevestigde namen toch het loodje leggen. Golf- en Countryclub Regthuys heeft de jury laten zien dat zij voordurend bezig zijn met nieuwe creaties, waardoor zij zo hard gaan dat de crisis niet eens de kans krijgt om ze in te halen. De jury was verder bijzonder gecharmeerd van de bredere regionale blik waarmee Regthuys zich verder wil ontwikkelen en de regio op de kaart wil zetten.

Behalve Golf- en Countryclub Regthuys waren ook genomineerd Melkveehouderij Firma van der Meer uit Winkel (tweede prijs), Fixet Winkel uit Winkel (derde prijs), Kinderopvang de Keet uit Winkel en Leegwater Internationaal Transport uit ‘t Veld. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Dit jaar was het thema ‘Ondernemen tegen de stroom in’. De jury geeft aan dat dit thema ook duidelijk bleek tijdens de bezoeken. De jury vond het bewonderenswaardig te zien hoe deze ondernemers, in de toch moeilijke economische tijden, aan hun product en bedrijf werken en hierbij succesvol zijn. Stuk voor stuk zijn het bevlogen ondernemers, die hun passie en kunde in een mooie onderneming hebben gebracht.

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl.

1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.

1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:

De heer Nawijn, burgemeester gemeente Hollands Kroon

De heer Noot, Kamer van Koophandel Noordwest-Holland

De heer Kranenburg, Agriport

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2013 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. Annecto, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Restaurant de Rijd, Accountantskantoor Wiedijk, Agrarisch Centrum van der Bel, Klaverkaas, Hoebe Totaal Techniek, Golf- en Countryclub Regthuys, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Schoonheidssalon Elly Beers, Wijn Design, Smit Constructie BV, Bodem Belang BV, Triflor BV en Kinderopvang de Keet hebben iets speciaals aangeboden.

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan OLY Advies.

Golf- en Countryclub Regthuys en OLY Advies van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!

IMG 2672 640x480-BorderMaker

IMG 2685 640x480-BorderMaker

IMG 2692 640x480-BorderMaker

IMG 2703 640x480-BorderMaker

IMG 2719 640x480-BorderMaker

IMG 2739 640x480-BorderMaker

IMG 2742 640x480-BorderMaker

IMG 2749 640x480-BorderMaker