Pagina 54 55 BorderMaker

Erfrechtplan, omdat een goed testament u duizenden euro’s aan belasting kan besparen!

Kom 29 mei naar de lezing in de Prins Maurits!

Een testament is onmisbaar voor iedereen die zijn nalatenschap goed geregeld wil hebben. Tijdens een kosteloos gesprek vertelt Nancy Ruijter-Brinks van NabestaandenWerk en Erfrechtspecialist bij Erfrechtplan hoe je kunt voorkomen dat nabestaanden later voor onaangename verrassingen komen te staan.

Een bezoekje aan de notaris wordt over het algemeen niet als heel prettig ervaren. Notariële aktes zijn taai van stof en de reden voor het bezoek is in de meeste gevallen ook niet plezierig. Desondanks is zo’n bezoekje vaak wel bittere noodzaak. Nog te veel mensen denken dat het nalatenschap bij wet goed geregeld is. Dat is helaas niet het geval. Het is gewoonweg onmogelijk om een wet te ontwerpen die op iedere individuele situatie van toepassing is. Voor veel mensen is dit onderwerp een ‘ver-van-mijn-bed-show’ is. Ze blijken wel degelijk na te denken over 'later', maar maken niet de stap naar een notaris. Met Erfrechtplan willen wij daar verandering in brengen.

Nancy werkt als Erfrechtspecialist voor Erfrechtplan en richt zich op inwoners in de kop van Noord-Holland. ”Ik kom hier ook vandaan en spreek dezelfde taal, dit praat makkelijk”, aldus Nancy. “Ik neem onze cliënten als het ware bij de hand. Thuis aan de keukentafel stel ik een verslag op voor een testament en/of een levenstestament. Dat doe ik door te kijken naar onder andere de gezinssamenstelling, het opgebouwde vermogen en de wensen die de klanten hebben. Indien de klant dit verder wil afhandelen kan hij/zij vervolgens naar de notaris om dit vast te laten stellen, hier ben ik ook bij. Het voordeel: mijn klant weet waarvoor hij tekent." Tevens is het fijn dat de klant een rapport ontvangt waarin het gespreksverslag compleet wordt weergegeven, met cirkeldiagrammen, staafdiagrammen en uitleg erbij. Dit kan er later altijd bij gepakt worden als naslagwerk.

Doordat wij een goede samenwerking zijn aangegaan met Notaris ButijnenWegink te Wieringerwerf en Niedorp kan er voor een gunstig tarief zowel testamenten als levenstestamenten opgesteld worden met de ondersteuning vanuit Erfrechtplan.

Woensdag 29 mei om 19:30 vindt er een lezing in dorpshuis de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp plaats over testamenten en levenstestamenten.

Wilt u hierbij zijn?

Meld u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..