14992020 284888965238828 1473980183110820894 n

Kleindier feestweek bij Ruiter & Dier Zeeman

Aankomende week is het feest in Winkel, waar samen met de kleindiervereniging W&O een feestweek wordt georganiseerd. De megastore staat geheel in het teken van kleindieren, meerdere dieren van leden van de vereniging worden tentoon gesteld, zoals div soorten kippen, konijnen en andere dieren.

Dinsdagavond 4 juni 19.30 uur is er een voorlichtingsavond voor het hobbymatig houden van kippen door Black en White van educatief centrum voor kleine knaagdieren, zei kunnen u van alles vertellen over de verzorging, onderhoud, hok en voeding van de kip. U kunt zich nog opgeven online of even bellen.

Woensdag 5 juni KleindierKeuring door echte keurmeesters van W&O-Winkel, de kinderen kunnen dan langskomen met een kleindier (geen hond of kat) dit vind plaats tussen 15.00 en 16.00 uur er zijn mooie prijzen te winnen voor het bijzonderste, leukste en liefste dier. En voor kind met dier een goodybag.

Op de donderdag en vrijdag middag is er een speurtocht uitgezet door de winkel heen. Leer op deze manier samen met uw kind meer over onze dieren. Heeft u kind nog zin om te kleuren doe dan nog mee aan de kleur wedstrijd. De megastore van Ruiter&Dier Zeeman is zeker de moeite waard voor een bezoek, de gehele week ontvangt iedere kleindierklant een verrassing.

Voor meer informatie kunt u ook op de site kijken van www.ruiterendierzeeman.nl.