IMG 1424aab BorderMaker

AD Autobedrijf Goedhart gaat verder als Autovakmeester Arnold Hus

Wij zijn Autovakmeester geworden!

Uw vertrouwde garagebedrijf in Winkel heeft een heldere nieuwe naam en een moderne uitstraling die beide exact weergeven wie we zijn en wat we doen. En daar zijn we bijzonder trots op.

Als Autovakmeester maken wij onze betrouwbaarheid waar met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Wij leveren betaalbare A-merkkwaliteit voor alle merken en we werken met de modernste apparatuur, zoals u van ons mag verwachten. Net als onze openheid over kosten. Eerlijk, transparant en op maat.

Een stapje verder

Al 36 jaar kunt u bij ons altijd terecht voor onderhoud en reparatie aan elk merk auto. Maar wij gaan graag een stapje verder, iedereen krijgt namelijk:

• 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties

• Met deze unieke garantie bieden wij u de zekerheid van ons vakmanschap

• Behoud van fabrieksgarantie

• Europese Pechhulp voor maar € 39,95 per jaar

IMG 1415aab BorderMaker

Nieuw maar toch vertrouwd

Uw auto ook altijd in goede handen? Ons team heet u van harte welkom en we staan altijd voor u klaar. Wij nodigen u van harte uit om onze nieuwe uitstraling eens te komen bekijken op het vertrouwde adres. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of APK? Maak dan van tevoren een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Autovakmeester Arnold Hus

Zandruiter 21

1731 LJ Winkel

Tel: 0224 - 54 24 24

www.autovakmeester.nl/arnold-hus

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.