IMG 4577aa BorderMaker

Toen Jan Rempt van de planning te horen kreeg, dat hij maandag iets later kon vertrekken voelde hij al een beetje nattigheid.  Op het moment dat hij op maandagmorgen arriveerde bij Beers Winkel, werd alles duidelijk. Want Jan was zondag j.l. officieel al vijftig jaar in dienst bij het transportbedrijf, waar hij als jonge jongen is begonnen.

Directeur Dirk Beers had een klein woordje voor hem en een taart waarop hij in verschillende jaren bij een vrachtauto van het bedrijf is te zien. 

IMG 4570aa BorderMaker

Jan is een persoon van de achtergrond, toch vond hij deze aandacht toch wel even leuk. Daarna ging hij er snel vandoor, want de vrachtwagen moest geladen worden en de spullen moesten op tijd bij het afleveradres zijn. 

In het septembernummer van PeWi's Nieuwsblad is een uitgebreid verhaal over Jan Rempt te lezen en kijken wij terug op zijn lange tijd bij het transportbedrijf uit Winkel.

IMG 4589aa BorderMaker

De vrachtwagen van Jan is de komende tijd te herkennen aan de grote borden op de trailer. Mocht je Jan de komende tijd zien, feliciteer hem even met dit jubileum, of sein met je lichten naar hem onderweg.

Jan van harte met dit jubileum!!