logo F2b

Hoe kijk jij tegen de wereld aan? Wat zien je klanten als ze naar jou kijken?

Kun je dat op de een of andere manier beïnvloeden en zo ja: hoe dan? Deze vragen staan centraal tijdens de volgende bijeenkomst van Fem2Business – het netwerk voor ondernemende vrouwen in Noord-Holland – die plaatsvindt op woensdag 12 maart in Slot Schagen.

Twee leden van het netwerk verzorgen deze avond. Tina Brouwer van Dellphi training & coaching leert de deelnemers door een bril te kijken die ‘mindful’ is. Jeanette Deutekom van Deutekom Brilservice ontvangt de deelnemers in de winkel aan de Gedempte Gracht in Schagen waar zij vanuit het ambacht van de opticien ingaat op het thema. Vanzelfsprekend is er ook deze avond weer volop gelegenheid om te netwerken, met name tijdens de afsluitende borrel.

Het programma is als volgt:

Woensdag 12 maart 2014, locatie: Slot Schagen

Door welke bril kijk jij?

19.00 uur Ontvangst

19.30 uur Workshop mindful kijken/bezoek aan Brilservice Deutekom

21.00 uur Borrel en netwerken

22.00 uur Afsluiting

Leden kunnen zich voor dit netwerkevent inschrijven via de website: www.fem2business.nl. Wie nog geen lid is maar wel graag wil kennismaken met Fem2Business kan dit event ter kennismaking bezoeken en daarna beslissen om al dan niet lid te worden. De kosten voor zo’n eenmalige deelname bedragen 15 euro exclusief BTW. Betalen kan eenvoudig via de site.

Overigens heeft de website van Fem2Business onlangs een flinke make-over gekregen. De site werd regelmatig geplaagd door virussen waardoor de informatievoorziening en de aanmeldingen voor events niet optimaal verliepen. Met deze nieuwe site laten we die situatie achter ons. De herziene site heeft een frisse uitstraling die de brede doelgroep van Fem2Business moet aanspreken: vrouwen met een passie voor ondernemen.