IMG 7885aa BorderMaker

Je ziet ze steeds vaker rijden de wagens van Gouwenberg Containerservice.

Soms denk je wel eens hoe zou zoiets nu in zijn werk gaan, het rijden met containers bijvoorbeeld.

Dus is er een afspraak gemaakt met het bedrijf, om eens een kijkje achter de schermen te krijgen.

IMG 7878aa BorderMaker

Op donderdag werd een rit meegereden met chauffeur Mike, die vol enthousiasme onderweg vertelde over het containervervoer.

Wist u trouwens dat er vele soorten en maten containers zijn en dat er ook verschillende manieren van inzameling zijn. Zoals bijvoorbeeld, puin, bouwafval, hout of snoei / tuinafval.

IMG 7900aa BorderMaker

Wij gingen op pad met de nieuwste aanwinst van het bedrijf, de wagen beschikt ook over een kraan, waar speciaal werk mee kan worden verricht, dit is tevens een uitbreiding van de werkzaamheden van Gouwenberg Containerservice.

IMG 7892aa BorderMaker

Op de combinatie stonden 2 containers van elk 40m3, een mooie vracht, die wij naar een afvalverdeelcentrum brachten in Alkmaar.

Dit is nog maar één van de soorten ritten die vanuit de planning worden aangestuurd, over enige tijd gaat ondergetekende een keer mee met een wagen, die bij particulieren en bedrijven de kleinere containerbakken gaat brengen en ophalen.

IMG 7907aa BorderMaker

Er is één ding duidelijk geworden, Gouwenberg Containerservice is een dynamisch bedrijf, waar geen dag hetzelfde is.

IMG 7912aa BorderMaker

Het bedrijf dat maar blijft groeien, heeft in korte tijd al een zeer bekende naam weten op te bouwen, dit komt door de goede service die ze leveren.

IMG 7926aa BorderMaker

Sinds kort is het nog makkelijker om een containerbak te bestellen. Via een speciale webshop kan er 24/7 een bestelling worden gedaan.

Kijk hoe makkelijk het is en maak er gebruik van op de website van Gouwenberg Containerservice