001 landmanbb BorderMaker

Autobedrijf Landman uit Winkel

Vader Piet en zoon Cristian Landman waren in eerste instantie niet zo bezig met de verkiezing voor de ondernemer van het jaar, maar toen er even tijd was tussen de drukke werkzaamheden werden de mannen na het lezen van de brief toch wel enthousiast. Vader Piet is ooit voor zichzelf begonnen en later kwam Christian erbij en tegenwoordig loopt er ook nog een monteur rond. Het oude pand is verlaten en aan de overzijde van de straat hebben vader en zoon hun eigen onderkomen gekregen.

In het ene pand last en sleutelt vader Piet en in het andere pand is Christian met zijn monteur te vinden, die alle soorten en maten auto’s op de brug krijgen. Door de persoonlijke benadering en het bewaren van de onderdelen die werkelijk vervangen zijn en de scherpe tarieven heeft men al een grote klantenkring weten op te bouwen. Het motto van de mannen is “eerst sparen en dan kopen”, dus daarna wordt er pas een nieuw benodigd apparaat aangeschaft. Het pakket van werkzaamheden wat ze aanbieden is heel breed, van een apk tot een roestschade en alles wat daartussen zit.

Om energie-neutraal te zijn, worden de daken op de panden binnenkort voorzien van zonnepanelen. Over een aantal jaren doet Piet i.v.m. leeftijd een stapje terug en gaar Cristian zelfstandig verder. De heren denken dat de elektrische auto in de toekomst plaats gaat maken voor een auto op waterstof. De tijd zal het leren.

Naar de website

Naar de stembus