00Pagina 54 001 BorderMaker

Koks Tweewielers te Nieuwe Niedorp

De envelop met de nominatie-aankondiging voor de verkiezing van Ondernemer van het jaar 2021 viel bij Alex Koks op een zeer hectisch moment in de bus. Alex Koks en Inge Stork van Koks Tweewielers hebben enige tijd in een flinke rollercoaster gezeten van emoties. Zo overleden beide ouders van Inge in korte tijd achter elkaar en was het ook een spannende tijd in verband met de bouw van de nieuwe zaak op een opvallend punt binnen het Winkelhart.

Na een lange reeks van jaren, waarin het onduidelijk was, of de wielerzaak kon verhuizen kwam het verlossende woord en moest elk extra vrij uurtje in de nieuwbouw worden gestoken. Daarnaast hadden ze ook te maken met de Coronamaatregelen en moest de zaak enige tijd dicht. Gelukkig mochten er wel reparaties worden uitgevoerd en de “haal en brengservice”van het bedrijf kwam toen heel goed van pas en is er gezocht naar andere mogelijkheden. Volgens Alex leefde hij een lange tijd in een soort roes, maar nu kan hij enorm genieten van het eindresultaat van het nieuwe pand. Met het hele team zijn ze klaar voor de toekomst.

De bouw van de nieuw zaak is voornamelijk gedaan met lokale ondernemers, want zo gun je elkaar wat en is iedereen ook dichtbij. Alex verwacht in de toekomst nog te gaan groeien met zijn bedrijf en hij zal dan zelf nog meer in de winkel te vinden zijn als adviseur en het sleutelen overlaten aan zijn medewerkers en de webshop zal dan ook een enorme groei hebben doorgemaakt.

Koks Tweewielers onderscheid zich door achter de klanten te staan, de goede service en volgens Alex is het een prachtig vak.

Naar de website

Naar de stembus