gvk pand1aa

BEN JIJ TECHNISCH INGESTELD, HEB JE DE DRIVE EN BEN JE TEAMGERICHT?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Wil jij werken in een informele sfeer waar ruimte is voor humor? Waar collega’s elkaar echt ondersteunen én er ruimte is voor gezelligheid en fun? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij technisch onderlegd en heb je affiniteit met auto’s? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben jij bereid te leren en verantwoordelijkheid te nemen? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor versterking in de werkplaats zoeken wij namelijk zowel:

* Een autotechnicus (eerste monteur en tevens APK-keurmeester)

als een:

* (Leerling)-monteur

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studie- en doorgroeimogelijkheden. Groenewoud van Kesteren geniet binnen, maar ook buiten de regio een goede naam. Wij zijn de oudste Citroën-dealer van Nederland, maar verkopen en repareren tevens alle andere merken. Dat alles maakt het werk zeer afwisselend en dat willen wij ook: bij ons ben je of ontwikkel je tot die werknemer die zelf de klanten over onderhoud en reparatie adviseert. Een werknemer kortom die zelf verantwoordelijk is voor de klussen!

Je hoeft bij ons ook niet bang te zijn voor een dominante ‘baascultuur’. Inspraak en eigen ideeën worden gewaardeerd en serieus genomen. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid met elkaar, dat is een belangrijke reden van ons succes sinds de oprichting in 1928.

Natuurlijk is ervaring een pre, maar geen must. Ben jij uit het goede hout gesneden, ben je bereid om te leren en heb je geen 8-5 mentaliteit: dan nemen wij jou bij de hand om een topmonteur te worden?

Ben jij al autotechnicus? Dan bieden wij jou een baan die in salaris, uitdaging en bedrijfscultuur onderscheidend is!

Wil jij deel uitmaken van dit team van sociale winnaars?

Mail dan je cv met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!