IMG 5798aa BorderMaker

Roos en Sjouke zijn al weken bezig met de herindeling van de Jumbo-Supermarkt in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp. Alle producten krijgen een andere plaats. De winkel wordt een stukje kleiner in verband met de renovatie van het Winkelhart. En om de proces niet in de weg te lopen, moet de supermarkt meters inleveren totdat de nieuwe Jumbo-winkel open zal gaan in een ander deel van het Winkelhart.

IMG 6152aa BorderMaker

Om de nieuwe indeling van de winkel helemaal klaar te maken, zal de Jumbo-Supermarkt enkele dagen de deuren moeten sluiten.

Op zondag 6 februari a.s.  om 20.00 zal de zaak de deuren tijdelijk sluiten. Vanaf donderdag 10 februari om 8.00 uur bent u weer welkom in de aangepaste zaak.

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt blijft het pick-up point wel open en kunt u de bestelde boodschappen gewoon blijven ophalen.

IMG 6162aa BorderMaker

Mocht u producten missen in de tijdelijk verkleinde winkel, dan kunt u dat aangeven bij de servicebalie, waar meteen een bestelling zal worden gedaan voor 12.00 uur en dan kunt u het de volgende dag alweer ophalen. 

Tijdens de sluiting van de Jumbo-Supermarkt houden wij u die dagen via deze Nieuwspagina volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de winkel.

IMG 6154aabbb BorderMaker