294202467 6423528061000268 2838612685956962906 naaa

Wie moet volgens u "Ondernemer van het jaar 2022" worden?

Na het daverende succes van de 2021 verkiezing organiseert de Bedrijvengroep Niedorp (BGN) ook dit jaar weer de verkiezing voor de “Ondernemer van het Jaar”. Vorig jaar werd het nog online & live bij de ondernemers georganiseerd en gepresenteerd, nu kiezen we dit jaar weer voor een traditionele uitreiking.

Deze zal op 6 Januari 2023 plaatsvinden tijdens de nieuwjaars-receptie in De Vriendschap t Veld. ( Noteert u de datum alvast in de agenda ? )

Wat dit jaar niet zal wijzigen is uw kans om een ondernemer voor te dragen voor de verkiezing. De BGN is op zoek naar uw verhalen over ondernemers die het verschil maken. Waar ondernemers zelf vaak te nuchter en bescheiden zijn, hopen we dat u ons vertelt wat deze ondernemers uniek maakt en waarom zij de geschikte kandidaat zijn om de ondernemersprijs in de wacht te slepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ondernemer die u uit de brand geholpen heeft, of enorm betrokken is binnen de gemeenschap. Een trouwe sponsor van verenigingen is of juist altijd dat stapje extra doet voor u of anderen. Maar denk ook aan die ondernemer die u, en uw collega, de meest geweldige werkplek biedt of enorm innovatief bezig is. Het is dus tijd om uw favoriete ondernemer een pluim te geven of een hart onder de riem te steken. Wees vooral creatief in het geven van complimenten!

Middels onderstaande link kunt u van 1 t/m 28 september 2022 uw voordracht aanmelden. Zes A4-tjes is misschien wat overcompleet, maar een mooie brief wat deze ondernemer uniek maakt zou geapprecieerd worden. Zodra de inzendingen binnen zijn buigt de commissie zich over de aangedragen ondernemers en kiest hieruit 3 ondernemers.

Op woensdag 12 oktober zal de BGN tijdens het bedrijfsbezoek aan Interflow in Wieringerwerf de 3 genomineerden bekendmaken.

Er is slechts één voorwaarde; de ondernemer of het bedrijf moet gevestigd zijn in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Dat is namelijk het werkgebied van de Bedrijvengroep Niedorp. Het hoeft geen lid van onze vereniging te zijn. Maar dat zouden we natuurlijk wel leuk vinden. Zodra de genomineerden bekend zijn zullen wij u informeren over de procedure richting de daadwerkelijke verkiezing.

Nomineer hier uw Ondernemer van het jaar.