IMG 9078aa BorderMaker

Stemming verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 Niedorp is geopend!

Maandag 12 december 2022 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 geopend!

U kunt t/m 31 december 2022 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar. Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 zijn Brinks Groenteteelt, PeWi’s Nieuwspagina en Installatieservice van den Kommer allen uit Winkel.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op vrijdag 6 januari 2023 om 20.00 uur bij de Partycentrum de Vriendschap te ‘t Veld. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Ook heeft de Rabobank weer medewerking verleend aan de Rabo Statersprijs! Dus starters zorg dat u deze avond aanwezig bent!