41c0d2ea 784e 4769 9757 221498f570e6 002aabb

Salon Tip Tap Top wint drie prijzen tijdens Brabants Nail Event

Maar liefst drie prijzen wisten Julia Kaal en haar dochter Daisy in de wacht te slepen tijdens het Brabants Nail Event in Drunen. Dit event wordt jaarlijks georganiseerd en trekt zo'n 400 nagelstylisten aan om tijdens de live wedstrijden hun skills te laten zien aan het grote publiek. De wedstrijden voor 2023 werden gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 maart.

Het wedstrijdweekend kent een uitgebreid programma van verschillende competities met uiteenlopende en uitdagende thema's. Kandidaten kunnen zich op verschillende niveaus inschrijven variƫrend van beginners tot master. De jury bestaat uit zes professionals uit de branche die hun sporen in de nagelwereld ruimschoots hebben verdiend.

Julia en Daisy Kaal, van nagelstudio en -groothandel Tip Tap Top uit Nieuwe-Niedorp, wisten samen maar liefst 3 prijzen in de wacht te slepen! In de categorieƫn 'Animal in Nature' en 'Gelpolish' behaalde Daisy tweemaal een verdiende derde plaats. Julia Kaal ging er met de eerste prijs vandoor in de categorie 'Extreme Nail'! Beide dames zijn onderdeel van het Urban Nails-wedstrijdteam die eveneens een eerste plaats behaalde. Wat een feest in Drunen!

En als klap op de vuurpijl die gigantische grote teambeker met het hele urban nails team.

Julia: "Ik kijk terug op een fantastisch weekend en ben ontzettend trots op het eindresultaat. We werken altijd hard om onze kennis en vaardigheden op peil te houden en het beste uit onszelf te halen. Dat heeft zich nu vertaald naar het winnen van deze prachtige prijzen!"

Maart blijft een bijzondere maand voor de dames, want ze zijn ook nog eens genomineerd voor de Nagelstudio Awards in de gemeente Hollands Kroon. Vanaf 22 maart kan er op Salon Tip Tap Top gestemd worden voor een titel in de gemeente Hollands Kroon en in de provincie.