Pagina 22 23 001 kopieaaa BorderMaker

Pizzola binnenkort open

Binnenkort zult u de auto van Pizzola steeds meer zien rijden door onze regio, want dan zijn er verse Pizza’s te bestellen.

Ronald van Ravenzwaaij bekend van de goedlopende Cafetaria 't Sluisje aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp liep al even met het idee rond, om ook verse Pizza’s te gaan maken en verkopen.

Al snel werd er een pand gevonden aan de Dorpsstraat 115a (links achter de Aldi). Vervolgens werd de benodigde apparatuur aangekocht en is men nu volop aan het klussen in het pand.

De verwachting is dat de eerste bezorgingen gaan plaatsvinden in de loop van april. Aan de website en de Social Media wordt nog hard gewerkt.

Pizzola gaat Pizza’s en pasta’s bezorgen. De pizza’s worden bereid op hout gestookte bodems, het worden echte kwaliteitspizza’s. Om er over te kunnen oordelen, zult u het zelf moeten ervaren en ze binnenkort gewoon een keer moeten gaan proeven.

Op de foto is Kirsten van Ravenzwaaij te zien, die o.a. het gezicht van Pizzola gaat worden.

De openingstijden van Pizzola zijn van woensdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Even voor de duidelijkheid Pizzola en Cafetaria ’t Sluisje zijn twee zelfstandige bedrijven en zullen vanaf twee verschillende locaties hun werkzaamheden gaan verrichten.

Binnenkort meer nieuws...

Dit artikel was reeds eerder in PeWi's Nieuwsblad te lezen.