IMG 2705bb BorderMaker

Nieuwe Vomar in Nieuwe Niedorp geopend

De splinternieuwe Vomar Voordeelmarkt aan de Trambaan is op woensdag 26 april feestelijk geopend. Vele belangstellende klanten zagen hoe Supermarktmanager Sander Man en zijn team de opening verrichtten. Klanten kunnen vanaf nu ook in Nieuwe Niedorp profiteren van de laagste prijs voor de beste kwaliteit en van de snelste service. Deze drie garanties staan namelijk centraal bij Vomar Voordeelmarkt.

De nieuwe winkel is heel duurzaam gebouwd waardoor het milieu minimaal wordt belast. Het dak is voorzien van zonnepanelen waarmee driekwart van de energievoorziening van de supermarkt wordt opgewekt.

thumbnail Foto opening Vomar Nieuwe Niedorp BorderMaker

Extra openingsaanbiedingen

De opening werd gevierd met onder andere een gratis appeltaartje voor alle klanten en er werd koffie met een verse croissant uitgedeeld.

Tijdens de opening, maar ook de weken daarna, kunnen klanten profiteren van spectaculaire openingsaanbiedingen. Daarnaast ontvangen klanten bij de kassa een voucher met een unieke code waarmee zij kans maken op een Vomar Cadeaukaart ter waarde van € 50,-. Ook kunnen leden van verenigingen via Club is Koning hun clubkas spekken door boodschappen te doen bij Vomar. Al meer dan 20 clubs uit Nieuwe Niedorp en omgeving doen hieraan mee.