IMG 3375bb BorderMaker

Zaterdag j.l. was het mogelijk om tijdens de Open dag even een kijkje te nemen in het nieuwe pand van Brugman Betonspecialisten in Winkel.

IMG 3370bb BorderMaker

Sinds enige tijd is het bedrijf te vinden aan de Zandzegge 17 in Winkel.

IMG 3367bb BorderMaker

Wie het geschiedenisverhaal wil lezen over het Brugman Betonspecialisten neemt een abonnement op PeWi's Nieuwsblad, want daar zijn wij bezig met een uitgebreide serie over het bedrijf.

IMG 3363bb BorderMaker

IMG 3369bb BorderMaker

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen (11 x per jaar), moet er even wat voor doen. Maak € 12,50 over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp).

Buiten Winkel, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Barsingerhorn, Kolhorn, Moerbeek, ´t Veld, Zijdewind en Haringhuizen zijn andere tarieven van toepassing.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.