pers dierendag2024 ZEEMAN

Ruiter & Dier Zeeman in Winkel viert Dierendag met een driedaags evenement van donderdag 3 oktober tot en met zaterdag 5 oktober. Tijdens de Dolle Dierendagen kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma met activiteiten, verrassingen en kortingen voor zowel huisdieren als hun baasjes.

Het feest begint op donderdag 3 oktober met een grabbelactie, waarbij de hele dag kans is op een heerlijke verrassing. Op vrijdag 4 oktober staat creativiteit centraal. Tussen 15.30 en 17.00 uur kunnen bezoekers samen met het team van Ruiter & Dier Zeeman speciale traktaties maken voor hun huisdieren. Er zijn mogelijkheden om onder andere hondentaarten, kattengebakjes, paardenquiches en konijnencakes te maken.

Zaterdag 5 oktober vormt het hoogtepunt van de Dolle Dierendagen. Bezoekers kunnen deelnemen aan een kortingsactie, waarbij u een korting tot wel 50 % kan trekken. Voor kinderen wordt het extra feestelijk, met een bezoek van de figuren van Paw Patrol tussen 13.00 en 15.30 uur. Elk kind ontvangt een verrassing om mee naar huis te nemen.

Ruiter & Dier Zeeman is een grootschalige dierenwinkel in Winkel, Noord-Holland, met een uitgebreid assortiment aan diervoeding, accessoires en ruitersportartikelen.

De winkel is gevestigd aan de Zandloper 9 in Winkel. Kijk ook op ruiterendierzeeman.nl.