IMG 9968a-BorderMaker

De afgelopen maanden heeft Koen Spaansen uit Nieuwe Niedorp regelmatig de vraag gekregen wat zijn plannen zijn voor de komende jaren.

Op jonge leeftijd is Koen begonnen met zijn eigen bedrijf onder de naam "Koen Reclame", met zijn wederhelft Floor wist hij daar een enorm succes van te maken. Op het hoogtepunt heeft hij dit bedrijf verkocht en is hij het bedrijf Windkracht (later Ziber) gestart, ook dit bedrijf groeide in zeer korte tijd uit tot een succesvol bedrijf, dat in het hele land contacten had  met ontwerpbureaus, die de toen zeer populaire Standaardsite aan de man brachten. Door de juiste tijd, (de economie bloeide in die tijd enorm op), kon hij deze bedrijven zo snel van de grond krijgen, tegenwoordig is dat heel anders.

Ongeveer vijf jaar geleden verliet hij dit bedrijf, om in het zelfde gebouw te gaan werken bij de onderneming, die zijn moeder met de vele medewerk(st)ers op de kaart heeft gezet, dan heb ik het over het mode-merk "Hebbeding". Een aantal jaren later kwam daar een tweede merk bij, dat onder de naam "Wings of Wonders' in de markt werd gezet. Na jaren succesvol te zijn geweest in de modewereld, bleek het marktaandeel  van "Hebbeding" flink terug te lopen en is besloten het bedrijf langzaam af te bouwen. Deze beslissing werd genomen in maart van dit jaar, daarbij werd Koen aan het denken gezet over de toekomst.

IMG 9973-BorderMaker

Na een aantal maanden afwegingen maken, besloot hij zijn oude vak weer op te pakken als ontwerper. Met een aantal extra certificaten op zak door bijscholing, is hij in oktober een nieuw bedrijf gestart onder de naam PageMyDay.nl. Het bedrijfje wil zich specialiseren in het maken van kleine website's tot omvangrijke internetprojecten. Nu zult u denken daar zijn wel meer bedrijven die deze werkzaamheden verrichtenvan, maar wat Koen gaat doen is heel speciaal en de nieuwe toekomst van de websites.

Een zogenaamde "Onepager" website zorgt voor een geheel nieuwe en moderne uitstraling. De website bestaat uit één pagina en is zeer snel te laden op de mobiele apparaten (responsive websites) . Door het maatwerk is elke pagina uniek te noemen. Koen werkt ook samen met veel collega's en vrienden, die elkaar aanvullen in de kennis op dit gebied.

De zeer creatieve en bruisende Koen Spaansen zit barstensvol nieuwe plannen om zijn bedrijfje verder uit te bouwen. Hij wil absoluut geen groot bedrijf opzetten, maar gewoon leuke dingen doen, waar je voldoening uit kan halen.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe mogelijkheden die Koen kan bieden, kijk dan eens een keer op http://www.pagemyday.nl/