IMG 5982-BorderMaker

Vorig jaar namen wij ook al eens een kijkje bij de restauratie van de grijze Scania 143 H torpedo van de firma van der Bel Sloopwerken uit Aartswoud.

Deze week werd er opnieuw een bezoek gebracht aan de firma Castricum op het Winkelerzand in Winkel. De wagen is langere tijd elders geweest voor een aantal klussen, maar is nu weer terug bij Castricum in Winkel, waar de medewerkers druk bezig zijn, om van deze truck een prachtig visitekaartje te maken. De bedrijfskleuren van de firma v.d. Bel zullen de voormalige grijze kleur gaan vervangen. Wanneer de werkzaamheden zullen worden afgerond is nog niet helemaal duidelijk, maar als de wagen voor de eerste keer weer de weg op gaat, zullen wij natuurlijk aanwezig zijn, om een mooie fotoserie te maken. De geplaatste foto's geven nog niet duidelijk weer, hoe de auto er uit gaat zien, maar dat houdt het juist een beetje spannend.

IMG 5976-BorderMaker

De firma Castricum uit Winkel is het adres voor dit soort klussen. Van vrachtauto tot zware kraan en van touringcar tot metro, alles is mogelijk bij dit bedrijf, als het maar groot van omvang is, want aan het Winkelerzand heeft men de apparatuur in huis om zwaar en groot materiaal aan te pakken.

IMG 5978-BorderMaker

IMG 5987-BorderMaker