kaatje15

Wie is Konings Kaatje?

Kaatje is de vrouw die zorgt dat de Koning niets tekort komt aan lekkernijen. Delicatessen genoemd. Of streekproducten uit alle hoeken van Nederland en soms daarbuiten. Kaatje wil graag dat meer mensen van deze producten kunnen genieten.

Daarom komt zij bij je thuis om deze lekkernijen te laten proeven, recepten en tips uit te wisselen en natuurlijk te verkopen aan jou en je vrienden, familie, collega’s of buren.

Want wees eerlijk, als je in een winkel aparte producten ziet, lijkt het allemaal wel erg lekker maar weet je vaak niet wat je er mee kunt bereiden of hoe je het kunt eten. Kaatje helpt je daarbij maar ook jouw gasten hebben misschien leuke tips. Deze recepten en adviezen kan iedereen ook op de website van Kaatje plaatsen, zodat anderen daar profijt van hebben. Via de website zijn tevens Kaatjes producten te bestellen maar het is leuker om dat tijdens een gezellige en smakelijke presentatie te doen.

Lijkt het je wat, zo’n middag of avond waarbij diverse hapjes kunnen worden geproefd, lekker eten het gespreksonderwerp is en ook nog eens veel bijzondere producten die je niet gauw in de supermarkt ziet, kunnen worden gekocht?

Neem dan snel contact op met Kaatje voor een afspraak!!!

Op zaterdag 6 juni staat Kaatje op de Kielemarkt in Winkel op de stoep voor Kapsalon Marco met veel lekkere en bijzondere producten, g geschenkpakketten en natuurlijk Vaderdagcadeautjes!

www.koningskaatje.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

tel. 06-49944763