IMG 9761 640x480-BorderMaker

Ook dit jaar is Snack-Eethuis Hugo aan de Middenweg in Heerhugowaard-Noord in de race voor een plek in de landelijke Cafetaria Top 100..

Vorig jaar steeg de onderneming nog 28 plaatsen en eindigde op de 42e plaats. Mirjam, Jan en het hele team zijn heel blij, dat men ook dit jaar weer een plaats in de Top 100 kan veroveren.

Door goede service, een hoge kwaliteit en een prachtige zaak, weet men zich al vele jaren te handhaven in Cafetaria Top 100, dit is een belangrijke graadmeter voor de branche.

Welke plaats het dit jaar gaat worden, hangt af van een aantal factoren en de bezoeken van de jury. In het najaar van 2015 zal er meer duidelijk zijn.

Nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit en service? Ga gewoon eens langs aan de Middenweg 544 in Heerhugowaard Noord.

P10201321

De Cafetaria Top 100 is een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, samengesteld door het vakblad Snackkoerier (een uitgave van Reed Business). In de periode tussen mei en september krijgen de ondernemers onverwachts bezoek van de jury, soms komt er ook een mistery guest, die de zaak bekijkt op een anonieme manier.  In Nederland zijn er meer dan 5.000 cafetaria’s, dus om in de top 100 te eindigen is een enorme prestatie en dat al vijf jaar op rij helemaal.