leguit230915 Medium

Beleef bij Juwelier Leguit de Passie Voor Ambacht tijdens “Beleef het sieraad”.

Op zaterdag 10 oktober wordt voor het eerst de unieke open dag Beleef het Sieraad georganiseerd. Meer dan honderd juweliers, horlogemakers en goudsmeden openen tijdens deze dag hun deuren voor het publiek. Er worden door het hele land bijzondere evenementen georganiseerd, zodat bezoekers met eigen ogen kunnen zien met hoeveel kunde, passie en liefde sieraden en horloges worden gemaakt.

Juwelier Leguit doet hier aan mee en zij organiseren een aantal verschillende activiteiten zoals:

*Een drietal Kinderworkshops: Rijg je eigen echte edelstenen armband en sla met de hamer je eigen naam in het zilver! Voor deze kinderworkshop dient u zich vóór 9 oktober aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tijden:

10.00-11.00 uur (max. 5 deelnemers)

12.00-13.00 uur (max. 5 deelnemers)

15.00-16.00 uur (max. 5 deelnemers)

De kosten voor deelname aan de kinderworkshop is € 7,50 inclusief een glaasje limonade.

* Verder krijgt u een unieke kans om op deze open dag een kijkje achter de schermen te nemen. In het atelier vindt u het vak goudsmeden door Goudsmid TILS, zij houdt een doorlopende demonstratie van goudsmeden, zoals solderen, polijsten en wat de mogelijkheden zijn voor het ontwerpen en vervaardigen van het sieraad.

Ook vindt u in het atelier het vak Uurwerk maken door Uurwerkmaker Rob, hier ziet u hoe een klok en horloge er van binnen uitziet. Hij vertelt u graag over wat het allemaal inhoudt en waar alle apparatuur en gereedschappen voor dienen.

* Ouwe Meuk of Leuk!

Heeft u nog sieraden liggen waarvan u graag wilt weten of het nu echt goud of zilver is of vraagt u zich af uit welke tijd het komt, kom dan tussen 11.00 uur en 12.00 uur langs. Er wordt met de loep naar uw sieraad gekeken, misschien heeft u wel een schat?

* In de winkel zijn er leuke aankoopacties! En een winactie van € 150,-

Openingstijden op deze unieke dag is van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Houdt de website www.juwelierleguit.nl of de facebookpagina www.facebook.com/juwelierleguit in de gaten.