IMG 7873aaa BorderMaker

Het is bijna een jaar geleden dat Ger en Corrie Bruin van Autobedrijf Ger Bruin een stapje terug deden en het roer overgaven aan de jongere generatie.

Het afgelopen jaar hielpen Ger en Corrie nog wel in de zaak bij zoon Arno en schoondochter Mirjam, maar in het nieuwe jaar is besloten om nog meer van de vrije tijd te gaan genieten. Het bedrijf werd in 1979 gestart op 't Verlaat in Heerhugowaard en sinds die tijd heeft het leven van Corrie en Ger in het teken gestaan van de eigen onderneming. Vanaf de eeuwwisseling is het bedrijf te vinden op het Winkelerzand in Winkel.

IMG 7878 BorderMaker

Er werden wel activiteiten gedaan, of korte vakanties gehouden, maar het bedrijf bleef op nummer één staan. Het bescheiden echtpaar heeft al die jaren met heel veel plezier gewerkt en een tevreden klantenkring weten op te bouwen. Stilzitten is er vanaf heden ook nog niet bij, want het oppassen op de kleinkinderen is een leuke bezigheid. Ger wil nog een gedeelte van het pand voor zichzelf inrichten, om af en toe eens lekker te kunnen studderen in zijn eigen domein. In de werkplaats hadden Arno en Mirjam een speciaal plekje gemaakt met reclame-objecten van het bedrijf van de periode vanaf 1979 tot heden. Er zijn dit jaar schrijfblokjes gemaakt met de afbeelding van vroeger en nu.

Wij hopen dat Ger en Corrie nog lang mogen genieten van hun vrije tijd.