IMG 3449 BorderMaker

De Classicrace in Winkel kan niet bestaan zonder de sponsors die op vele manieren het evenement steunen.

Zo heeft sponsor Total Hydraulics Mantenace Solutions samen met Total Nederland besloten, om voor alle rijders van een klassieke motor, een blik speciale olie beschikbaar te stellen.

Het bedrijf uit Heerhugowaard heeft een zeer bekende naam weten op te bouwen in Nederland, maar ook ver over de landsgrenzen.

IMG 3427aa BorderMaker

Total Hydraulics Maintenance Solutions B.V. is samen met het moederbedrijf Total Hydraulics B.V. gericht op een volledig pakket van nieuwbouw, reparaties, onderhoud en service van hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek. Total Hydraulics Maintenance Solutions B.V. richt zich met name op verkoop en onderhoud van smeermiddelen voor industriële installaties. Naast het hoofddealerschap van Total industriële olie en sub dealer schap van UTB / Unil smeermiddelen, kan het bedrijf preventief onderhoud verzorgen van de smeermiddelen, door middel van inspecties, monsteranalyse(ANAC) en filtratie. Hierdoor kunnen voortijdig storingen voorkomen worden in uw hydraulische en industrie systemen. De continuïteit van uw systeem is hierdoor gewaarborgd en zal uitval tot een minimum beperken. Als specialist in het spoelen van hydraulische systemen en de expertise van 30 jaar ervaring in de smeermiddelen, zorgt het bedrijf voor een optimaal rendement van uw materiaal.

Meer informatie is te vinden op de website

IMG 3446aa BorderMaker