IMG 4959 BorderMaker

Hij kwam er op zijn zesde jaar voor het eerst mee in aanraking en vanaf die tijd loopt het als een rode draad door zijn leven.

Het gaat over Johan Treffers uit Winkel, die op zesjarige leeftijd zijn eerste Hema-hengel kocht en op de fiets vanuit zijn toenmalige woonplaats Zandvoort naar Aerdenhout reed, om te gaan vissen in de Leidsevaart. Het vissen nam toen en neemt nog steeds een belangrijke plek in het leven van Johan in.

DSC 0053 Custom

In 2013 kwam er de mogelijkheid, om er naast het hobby-matige ook iets bedrijfsmatigs mee te gaan doen. Zo werd hij samen met zijn vrouw Tiny importeur van Diamondbaits in de Benelux en zo raakte het balletje flink aan het rollen, want naast het staan op een aantal grote beurzen, werd er in 2015 ook een webshop opgestart onder de naam Treffers-Fishing & Outdoor.

P1120149 Custom

Door de jarenlange ervaring wist men al snel een grote klantenkring aan zich te binden vanuit het gehele land.

P1120166 Custom

Nu wordt er wederom een nieuwe stap gezet. Want de laatste maanden wordt er hard gewerkt in het voormalige pand van Kruidenier Mienis / Bakkerij Koning aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp.

P1120131 Custom

Daar starten Johan, Tiny, Johnny en Tamara Treffers hun eigen winkel. Vanaf zaterdag 4 juni a.s. is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de uitgebreide zaak, waar alles is te vinden op het gebied van vissen en ook zijn er heel veel aanverwante artikelen te verkrijgen zoals speciale vistentjes of regenpakken, om maar eens enkele produkten te noemen. In het ruime assortiment zijn ook een groot aantal produkten te vinden van het eigen ontwikkelde merk.

 P1120175 Customaa

Tijdens de openingsdag kunnen de kinderen het gewicht raden van een karper en daar een leuke prijs mee winnen.

Kom dus zaterdag 4 juni a.s. gezellig even langs bij Treffers-Fishing & Outdoor aan de Dorpsstraat 163a in Nieuwe Niedorp, of breng alvast een bezoek aan de website.