IMG 8889 BorderMaker

Donderdagmiddag mocht er weer even heel snel door de Jumbo Supermarkt in het Winkelhart in Nieuwe Niedorp worden gerend.

Tijdens de veiling van OBS De Snip in Nieuwe Niedorp en bij de veiling t.b.v. de Handbalvereniging VZV in 't Veld kon er geboden worden op een kavel, om een minuut gratis te winkelen in de Jumbo-Supermarkt. Dat zijn dingen die iedereen wel een keer in zijn leven wil gaan doen, dus werd er tijdens beide veilingen flink geboden op deze items. In Nieuwe Niedorp kwam Sophia Schenk als winnares uit de bus en in 't Veld was dat Leny Jimmink.

Beide dames waren dan ook aanwezig om de strijd aan te gaan. Dochter Jet Jimmink mocht de klus klaren, aangezien ze zeer sportief en snel is. Het leverde weer prachtige taferelen op in de winkel en het aanwezige publiek kon ook deze keer de actie waarderen. Na afloop werd de balans opgemaakt en kregen de dames nog een bloemetje als extra cadeautje namens de Jumbo-Supermarkt. Natuurlijk werd er nog even een plaatje gemaakt met de goed gevulde karren.

Duidelijk was wel, dat 1 minuut maar heel kort is!

IMG 8825 BorderMaker

IMG 8837 BorderMaker

IMG 8840 BorderMaker

IMG 8863 BorderMaker

IMG 8874 BorderMaker

IMG 8883 BorderMaker