Fotoboekpresentatie01 BorderMaker

Op zondagmiddag 2 september om 14.00 uur vond de boekpresentatie plaats van het boek `Woorden en Verhalen die ons raken´ van Annemiek Wijnker-Hoedjes en Kees Maas.

Als locatie was gekozen voor de ruïne kerk in Oude Niedorp. Dit bleek een goede keuze omdat het een prachtige zonnige middag was. Het was een bijzondere en rijke bijeenkomst daar in de oude kerk met dat prachtige blauwe openluchtdak. De Geest tuimelde zo naar binnen!

De ruim 200 bezoekers waren getuige van een sfeervolle boekpresentatie, waaraan de locatie nog een extra dimensie gaf. De muzikale omlijsting was in handen van de groep `Amuze` bekend van ‘Een uur met Jaantje’. De aanwezigen genoten van de prachtige muziek en de close harmony zang. Na afloop was er tijd voor ontmoeting, een hapje en een drankje, de sfeer was warm en hartelijk.

Het boek bevat honderden prachtige korte verhalen en gedichten van bekende schrijvers zoals Huub Oosterhuis, Marius van de Berg en de Vlaamse schrijfster Chris Gelaude. Maar ook Huub vaan der Lubbe, Herman van Veen en Stef Bos en vele anderen. Het boek is een vervolg op ´Woorden en Verhalen die er toe doen`, wat in 2013 uitkwam. Hiervan zijn inmiddels al meer dan 2000 exemplaren verkocht. Gezien dit grote succes en de vele verzoeken van lezers om een vervolg boek, besloten de twee samenstellers om een tweede boek uit te brengen. De opbrengst van het boek gaat naar twee goede doelen. Het ene is het ADOPT A Student project van Dorcas. Via dit project kunnen kinderen in ontwikkelingslanden een studie volgen en zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun land. Het andere project is een missieproject van Kees Maas, die zelf verbonden is aan de missie congregatie van de SVD.

De boeken zijn verkrijgbaar voor € 17,50 en kunnen besteld worden bij Annemiek Wijnker, tel.nr 0226-422070.

Foto: Ingezonden