Boekenservice 002

Bibliotheken moeten tot en met 19 januari hun deuren sluiten, maar leden mogen wel op afspraak gereserveerde boeken komen halen. Net als tijdens de sluiting in november. KopGroep Bibliotheken start deze afhaalservice per direct weer op.

Hoe werkt het? Via de catalogus op de website kunnen leden boeken reserveren. Ze worden gebeld als hun reservering klaar staat. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor het ophalen. Je kunt je reservering ook door iemand anders laten afhalen.

De bibliotheek zet de materialen alvast op de bibliotheekpas, zodat het ophalen contactloos kan plaatsvinden. KopGroep Bibliotheken volgt daarbij de richtlijnen van het RIVM.

De bibliotheken zijn alleen geopend voor de afhaalservice, de overige faciliteiten zijn niet toegankelijk. De bibliotheken in scholen blijven gesloten, omdat de scholen dicht zijn.

Mensen met vragen kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of van maandag tot en met vrijdag bellen met (0222) 312743.

Meer informatie staat op www.kopgroepbibliotheken.nl