Genant Omslag def 1voorkant 002aa

Presentatie 'Gênant' bij Primera in Tuitjenhorn

'Gênant' heet de nieuwste, 26ste roman van Roos Verlinden. Zij presenteert Gênant zaterdag 12 februari om 14.00 uur in de Primera boekhandel aan de Dorpsstraat 44 in Tuitjenhorn.

Gênant is een bijzondere roman waarin de schrijfster uit Barsingerhorn zich van een geheel andere kant laat zien. Loes den Hollander, auteur van een groot aantal misdaadromans, interviewt Roos (pseudoniem voor Margot Doorgeest).

Hoofdpersoon Els de Vries woont de crematieplechtigheid bij van haar overbuurvrouw Delphine; een fascinerende vrouw over wie behoorlijk werd geroddeld. In de aula ziet ze een aantrekkelijke man, zó aantrekkelijk dat hij haar hele lijf in vuur en vlam zet. En dat gebeurt háár, een kalme, nuchtere vrouw voor wie seks altijd ‘ach-als-het-moet’ was geweest.

Ze móet weten wie hij is, ze móet contact met hem krijgen. Maar hoe? En waarom? Dat is toch niets voor haar? Ze is nota bene al in de zestig, sinds 6 jaar weduwe, al haat ze dat woord... Zo'n verlangen is toch te gênant voor woorden…

Roos Verlinden is al vele jaren een van de uitleentoppers in de bibliotheek. Ze schrijft boeken waarin vrouwen zichzelf herkennen, met humor en zelfspot, vol nuchtere romantiek en met oog voor detail. Roos raakt je en zet je aan het denken. Iedere keer weer.

Gênant is in elke (internet)boekhandel te koop, ook als eBook en binnenkort ook als luisterboek.

Iskander Uitgevers, ISBN 9789083056661, Paperback, 240 pagina's €18,95, www.iskander-uitgevers.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.