nieman

Nieuwsjournalist van RTL4 en motorrijder Rick Nieman heeft een boek geschreven waar hij woensdagavond 17 juni, vanaf 20.00 uur over komt vertellen in het CultuurCafe van boekhandel Plukker.

Tijdens de Culturele Avond die boekhandel Plukker maandelijks organiseert met een hapje en een drankje is het mogelijk om in klein gezelschap kennis te maken met een auteur. Kaartjes 7,50 incl. consumpties. Inloop vanaf 19.30 uur. Een unieke mogelijkheid om ongedwongen met Rick Nieman te praten te praten over zijn boek, het genot van motorrijden en natuurlijk ook over het nieuws.

Rick Nieman schreef een roman “Viareggio”over de motortochten die hij met zijn vrienden maakte. Het is een geestige en ontroerende roadnovel die langs vrijheid en vergankelijkheid racet naar een fatale climax. Uiteindelijk worden de mannen gedwongen de keiharde waarheid onder ogen te zien. Natuurlijk gaan Douwe, Robert, Bas en Jack op motorvakantie. Maar waar de jaarlijkse reis eens een zorgeloos avontuur was van vier gezworen boezemvrienden, is het nu vooral een ontsnapping. Een week zonder vrouwen, kinderen en collega's, waarin de mannen zich moderne cowboys voelen die met honderden paardenkrachten onder zich naar Italië scheuren. Alles lijkt weer net zoals vroeger. Maar dat is het niet. Vriendschappen zijn net motoren: als je ze niet onderhoudt, roesten ze.

Woensdagavond 17 juni, Culturele Avond in CultuurCafe Plukker. Avond met een hapje en een drankje. Kaarten incl. consumpties 7,50 .Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of in de boekhandel

Foto: Ingezonden