IMG 9689 640x480b-BorderMaker

Een persoonlijke uitnodiging van Dick Stammes voor iedereen.

Hierbij nodig ik jou, je vrienden en familie van harte uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van mijn nieuwe boek op:

Zaterdagavond 17 oktober

20.15 -21.45 uur in de Prins Maurits (voorcafé)

en

Zondag-koffie-ochtend 18 oktober

11.00 - 12.30 uur in de Roode Eenhoorn

Beide locaties in Nieuwe Niedorp.

De entree is gratis. Je kunt plaatsen reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel, sms of whatsapp naar: 06-10602312. Je geeft bij reservering de datum (17 of 18 oktober), je naam en het aantal personen op, en tevens of je het boek bestelt. Als je het boek bij reservering bestelt, ontvang je het meteen na afloop van de voorstelling. Het boek kost je dan slechts €15,- .

Het nieuwe boek (het mooiste dat ik tot nu toe heb geschreven, volgens mijzelf) dat ik voor jullie zal presenteren heet: ‘En perfect is het leven’ . Een zeer gevarieerd boek met verhalen van legendarische dorpsfiguren uit heden en verleden, onderwijsverhalen, humoristische dagelijkse gebeurtenissen, verhalen over de actualiteit, de toekomst, Nederland en de wereld. Het belooft een wervelende voorstelling te worden! Het programma bestaat uit mooie verhalen en conferences, gesprekken met het publiek, zang en muziek van diverse beroemde Niedorpse, Leeuwardense en Amsterdamse muzikanten. Ik ben blij te mogen aankondigen dat de volgende begaafde musici hun medewerking reeds hebben toegezegd: gitarist Tom van Berkel, zanger Eugène Hendriks, de gloednieuwe band Zoet!, met de zéér getalenteerde zangeressen Jonne van der Hoek en Noortje Pater, pianist Shanice van der Fluit en gitarist Chiel Schilder. Hoe eerder je reserveert, hoe groter je kans is op een plaats. Je kunt een heel gezellig, spraakzaam en muzikaal samenzijn verwachten dat je je nog lang, warm en aangenaam zult herinneren. Heel eerlijk gezegd: dit mág je gewoon niet missen! De muzikanten en ik zien ernaar uit jou en jullie terug te zien op 17 en/of 18 oktober.

Tot dan, komt allen, en zegt het voort!!

Dick Stammes, Delft

Plaatsen reserveren en/of boek bestellen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-10602312