SCHOOL PARTY

Vrijdagavond 14 juli van 18.00 tot 21.00 uur vindt er bij boekhandel Plukker i.s.m. met CineMagnus en Picobello een schoolfeest plaats met speciale kortingen voor scholieren: 15% op alle schoolartikelen inclusief de allernieuwste schoollijnen.

Boekhandel Plukker heeft het meest uitgebreide en originele schoolassortiment van Schagen en omstreken. Alle nieuwe schoollijnen zijn voorradig: Pip, Martin Garrix, Supertrash, Dylan Haegens, Anne&Max, Emoji, Lief!, South Park etc.

Op de Plukker Schoolparty kan er gratis gesurft worden, foto’s gemaakt, je krijgt een ijsje van Picobello en bij aankoop van tenminste 40 euro een bioscoopbon van CineMagnus.

Het belooft een gezellige avond te worden onder genot van cola en chips kunnen de schoolspullen worden uitgezocht. Neem je vrienden en vriendinnen mee, maak er een gezellige avond van en zoek de allernieuwste school artikelen uit.

Boekhandel Plukker heeft de modernste schoollijnen nu nog voldoende op voorraad. Je kunt je agenda, naamstickers, kaftpapier, schriften allemaal in hetzelfde design aanschaffen. De korting geldt niet voor boeken en rekenmachines. De boeken die je voor school nodig hebt hebben wij ook voor je klaarliggen: De Grote Bosatlas en alle woordenboeken. Natuurlijk heeft boekhandel Plukker ook je rekenmachine, geodriehoek, passer, mappen etc.

Studenten krijgen voor bestellingen op studieboeken 5% korting.

Voor de voorwaarden zie www.boekhandelplukker.nl.

Kom vrijdagavond 14 juli naar boekhandel Plukker, je hebt een gezellig feest, kunt surfen, foto’s maken, je krijgt een ijsje en bij aankoop van tenminste 40 euro een bioscoopbon en je koopt je schoolspullen tegen een zeer scherpe prijs.

Boeken reserveren, bestellen en informatie via www.boekhandelplukker.nl

Scholierenparty2017 BorderMaker