RK kerk Wieringerwerf 640x480

De sfeervolle Rooms Katholieke kerk in Wieringerwerf zal dit jaar het toneel zijn voor de kerstnachtviering die RTV Noordkop LIVE zal uitzenden op televisie.

Ieder jaar zijn er vele mensen die niet in staat zijn om naar de kerk te gaan om de kerstnachtviering bij te wonen. Om deze mensen toch de viering mee te laten vieren gaan de vrijwilligers van Noordkop Televisie op kerstavond aan het werk om dit te realiseren. De dienst wordt geleid door Pastor Tilma en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door het koor Arrival. Vanaf 21.45 zal het koor de mensen met gezang ontvangen en dat zal dan ook het tijdstip zijn dat de LIVE uitzending begint. De nachtmis begint om 22.00 uur.

Op 1e en 2e kerstdag zal om 14.00 uur en 19.00 uur het concert 'The Promise of Christmas' uitgezonden worden. Dit concert werd gegeven door het Projectkoor Hollands Kroon.

Na kerst zal tot 7 januari de Winterse top 50 uitgezonden worden. De uitzendtijden blijven gelijk. De vrijwilligers van Noordkop Televisie genieten dan even van een welverdiende korte vakantie. Op 7 januari zal er weer een hele nieuwe uitzending te zien zijn met daarin o.a. de Nieuwjaarsduiken in de gemeente.

Noordkop Televisie is te ontvangen op digitaal kanaal 43 en analoog op S12 bij Ziggo.