029 640x480 BorderMaker

Het Mantelzorgcentrum organiseert op donderdag 28 juni een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Hollands Kroon.

De bijeenkomst is in de Trambaan in Nieuwe Niedorp. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van Consulent mantelzorg Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Hollands Kroon melden zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

De bijeenkomst is op donderdag 28 juni van 13.30 tot 15.00 uur in de Trambaan, Koperwiek 30 in Nieuwe Niedorp. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit Hollands Kroon dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.