muziekles in de schuur allen BorderMaker

Op vrijdag 13 juli en zaterdag 14 juli 2018 worden drie unieke theatervoorstellingen gespeeld in de buitenlucht op het Paadje 1 in Nieuwe Niedorp (vrijdag om 19:30 uur, zaterdag om 16:00 uur en om 19:30 uur) met als titel ‘Wroeten in de aarde!’.

Meer dan 20 enthousiaste 60-plussers zijn onder leiding van een regisseur ‘eigen’ verhalen aan het verzamelen over aarde en handen. Uit deze verzameling wordt een script samengesteld en ingestudeerd wat door middel van theater, zang en dans wordt uitgebeeld. Een dans met handen? Komt dat zien!

Achtergrond en inhoud

Voor het derde jaar vindt er een theatervoorstelling van senioren plaats georganiseerd door Stichting Cultuur binnen de dijken. (gemeente Hollands Kroon). In 2016 was de start met ‘100 jaar droge voeten’. In 2017 ging de theatervoorstelling over wind. In 2018 staat ‘wroeten in de aarde’ centraal. Uniek hierin is dat iedere 60 plusser die hierbij aangesloten is zijn of haar kracht kan inzetten. Fotograferen, vormgeven, techniek, zang, dans, organiseren en dergelijke. Door samen iets aan te gaan komt er iets unieks naar voren. Dat hebben de vorige theatervoorstellingen ook laten zien.

‘Wroeten in de aarde’ speelt zich af op verschillende plekken van de unieke locatie. Een ‘lopende’ theatervoorstelling, met een klapstoeltje in de hand zodat een ieder kan zitten waar een scene wordt gespeeld.

Reserveren

De entreekaartjes kosten €12,- p.p (incl. 2 koffie/thee) Kinderen tot 12 jaar betalen €7,-. U kunt alvast reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-19505135. Want vol is vol!

Een tip! Neem wat warms mee. Want er wordt in de buitenlucht gespeeld.

Foto: Ingezonden