IMG 4568bb BorderMaker

Nu Martien Jimmink bijna bij de finish van de Dakar-Rally is, gaat het overbekende shirt op de foto steeds meer waarde krijgen.

Ze zijn uniek en niet te koop, maar als je er toch eentje in je bezit wil krijgen, lees dan hoe je kans kan maken op een speciaal door Martien gesigneerd exemplaar.

Ben jij fan en wil jij een steentje bijdragen aan dit succes?

Het is namelijk nog steeds mogelijk om Martien per kilometer te sponsoren.

"Kolhorn Vooruit" heeft met de sponsoring per kilometer al een leuk bedrag weten op te halen voor Martien Jimmink tijdens de Woestijnparty, die 15 december j.l. werd gehouden.

Dus wil je nog een aantal kilometers sponsoren en bovendien kans maken op dit originele shirt met handtekening van Martien Jimmink, dan mag je het volgende doen:

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daar je naam en woonplaats in en het aantal te sponseren kilometers.

Maak daarna het bedrag over op rekeningnummer NL80RABO0323761917 t.n.v. Martien Jimmink Goes Dakar

Het sponsorbedrag is slechts € 0,50 per kilometer.

IMG 4143aa BorderMaker

Om kans te maken op het shirt, is een sponsorbedrag van minimaal 10 kilometer noodzakelijk. Ook de deelnemers die reeds een bedrag per kilometer hebben betaald tijdens de Woestijnparty dingen mee naar de prijs, die zal worden getrokken en bekend gemaakt na de Dakar-Rally.

Alle Kilometersponsors komen op een groot bord te staan, dat na afloop van de Dakar-Rally via foto's zal worden geplaatst op Internet, om via deze manier alle gulle gevers te bedanken.